25/04/2024

Προκήρυξη – Πρόσκληση Υποβολής Αίτησης Υποψηφίων Διδακτόρων στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία

Προκήρυξη - Πρόσκληση υποβολής αίτησης υποψηφίων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία: Τυπική & Αποκλίνουσα Ανάπτυξη, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Διαβάστε Αναλυτικά
13/07/2023

Στο Ρέθυμνο… ξανά… μαζί… Η μεγάλη συνάντηση των παλιών συμφοιτητών από τα Περιβόλια  (1977-1998)

Ρέθυμνο, τέλη καλοκαιριού 1992: Ξαναγυρίζω. Δεν είχα άλλη επιλογή. Πάντα θα ξαναγυρίζω. Δεν είναι απλά ένας τόπος όπου πηγαίνεις, αλλά απ’ όπου επιστρέφεις. Με τα μάτια γεμάτα ουρανό.
Διαβάστε Αναλυτικά
30/06/2023

Πρακτική Άσκηση φοιτητών ψυχολογίας – Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πληροφορίες και συνεργαζόμενοι φορείς

Μέσω της Πρακτικής Άσκησης δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να παρατηρήσουν, να ευαισθητοποιηθούν, να προβληματισθούν και να εμπλακούν προσωπικά στη θεώρηση/αναθεώρηση θέσεων και προσεγγίσεων που διδάχθηκαν και επεξεργάσθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Διαβάστε Αναλυτικά
28/06/2023

Πώς να δημιουργήσεις ένα παραγωγικό μαθησιακό περιβάλλον στο σπίτι

Το να δημιουργήσεις ένα παραγωγικό, ευνοϊκό περιβάλλον για μελέτη στο σπίτι είναι μία απαραίτητη προϋπόθεση και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, ώστε να καταφέρεις να μελετήσεις αποδοτικά και απερίσπαστα.
Διαβάστε Αναλυτικά
28/06/2023

Πρακτική Άσκηση φοιτητών ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο: Πληροφορίες και συνεργαζόμενοι φορείς

Σκοπός της πρακτικής άσκησης είναι η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, η ουσιαστικότερη αφομοίωση, αξιοποίηση, διεύρυνση και εμπλουτισμός των γνώσεων και δεξιοτήτων που οι φοιτητές απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Διαβάστε Αναλυτικά
28/06/2023

Πρακτική Άσκηση φοιτητών ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πληροφορίες και συνεργαζόμενοι φορείς

Στόχος της Πρακτικής Άσκησης είναι η εξοικείωση των φοιτητών/τριών με τομείς της μελλοντικής επαγγελματικής τους δράσης, μετά την απόκτηση του πτυχίου
Διαβάστε Αναλυτικά
28/06/2023

Πρακτική Άσκηση φοιτητών ψυχολογίας (ΑΠΘ): Πληροφορίες και συνεργαζόμενοι φορείς

Η Πρακτική Άσκηση συµβάλλει στην καλύτερη αξιοποίηση σε επαγγελµατικό επίπεδο των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτούν οι φοιτητές/τριες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο τμήμα ψυχολογίας του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Διαβάστε Αναλυτικά